Nationale Interieur bank , een site over wonen en interieur
Interieur startpagina, boordevol inspiratie, trends, stijlen, ontwerpen en tips over interieur, wonen en woninginrichting.
 

Op Nationale interieurbank vindt u de laatste snufjes, ontwikkelingen en wetenswaardigheden op het gebied van wonen, interieur en interieuradvies. Dus ook uw interieur!! Ook veel aandacht voor de allerlaatste woontrends. Wanneer u bij wilt blijven op het gebied van interieur en of het nu meubeldesign, keukens, vloeren of badkamers betreft, dan heeft u veel tijd nodig om op internet te surfen. Deze tijd willen wij u besparen. Onze redacteurs speuren dagelijks op het internet naar bijzondere interieurlinks, zowel in Nederland als ook in het buitenland.
Alle verzamelde informatie, links naar informatieve en voorlichtingssites zijn door ons op onze verschillende woonsites ondergebracht zodat u per interieuronderwerp snel uw informatie kunt vinden.

Nationale Interieur Bank is geen aanbieder van interieur. U kunt via onze site dus geen interieur of inrichting kopen.

U bent op zoek naar informatie over Interieur. Wij hebben reeds gezocht wat u zoekt, een complete verzameling interieurinformatie en links naar interieur en woninginrichting.


Onze slogan is kort maar krachtig:
Wonen is leven, Leven is genieten, Uw interieur speelt hierin een belangrijke rol .

Nationale Interieur bank wenst u veel woonplezier !

Wat is er nieuw op de site:

Blogs interieur en wonen   bekijk pagina

Duurzame energie  bekijk pagina

Bedrijfspresentatie van Your Floor: Your Floor® Nederland biedt een selectie vloeren van internationale allure exclusief in Nederland en BelgiŽ verdeeld door Your Floor® dealers. Dit alles wordt ondersteunt met een uitgekiend assortiment ondervloeren, plinten, profielen, traprenovatie en overige accessoires.
Alle vloeren voldoen aan de hoogste Europese standaarden op het gebied van milieu (PEFC) en kwaliteit en tevens zijn de Your Floor® dealers geselecteerd op vakmanschap. 
bekijk pagina

Keukenaccessoires

Een hoogwaardige functionele keuken is een warm ingerichte ruimte, waarbij goed uitgekiende keukenaccessoires des te gemakkelijker maakt om te koken. Keukenaccessoires zijn onmisbaar in de moderne keuken, passende keukenaccessoires maken de keuken functioneel en stijlvol. 
bekijk pagina

Interieur aanbiedingen met de leukste interieur noviteiten

WOONACCESSOIRES, shoppagina en leuke aanbiedingen

Welkom op onze koopjespagina voor woninginrichting, woonaccessoires, keukenaccessoires met altijd de leukste aanbiedingen voor de beste prijs.  
bekijk pagina

 

 

 

 

 

 

 

Woonbeurzen kalender

De beurskalender voor 2015 is weer compleet. Mist u een beurs ? Een vermelding is geheel gratis. Kijk hier voor de nieuwste beurskalender.

 

 

 

Nationaleinterieurbank.nl - Bloem en tuin

 WEBSITE:Bloem & Tuin

 

Kronkelige bospaden, groene tuinen, geurende bloemen, zoemende beestjes en mooie open plekken vormen het prachtige decor van het evenement; Bloem & Tuin in Nuenen.

In het bosrijke gebied op Landgoed Gulberg viert Bloem & Tuin in 2015 zijn 22ste editie van vrijdag 24 juli t/m zondag 2 augustus 2015.

 

 

 

Meld hier uw interieur, tuin, design of woonbeurs aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interieur en inrichting

woonkamer inrichting

 

Een groot deel van de beleving van uw interieur wordt bepaald door de type, vormgeving, design etc. van uw interieurinrichting Meubelen, de keukeninrichting, vloerkeuze en sanitair zijnwel de belangrijkste keuzes die u moet maken. Ook de indeling en opstelling bepaald de uitstraling van uw interieur en uiteindelijk uw leefomgeving.De keuze van het interieur is doorslaggevend voor de stijl en uitstraling van een woning. Ook de persoonlijkheid speelt hierbij een belangrijke rol. Bij de keuze zijn er tal van factoren die meespelen. Sfeer, design, efficiŽntie en comfort bepalen voor een groot deel van de keuze bij uw interieurinrichting.

Stappenplan keuken ontwerpen
Neem bijvoorbeeld de keuken, Eindelijk is het zover dat u definitieve stappen gaat ondernemen tot realisatie van uw (droom) keuken. Een keuken om van te dromen. Maar helaas zit er tussen droom en werkelijkheid een wereld van verschil. Wij willen u helpen bij het nemen van de goede stappen met behulp van een uitgebreide stappenplan voor uw keukenontwerp. lees meer

Interieurarchitect
Een interieurarchitect (vroeger: binnenhuisarchitect) houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur; kleur, licht (zowel kunst- als daglicht), vorm en materiaal. De interieurarchitect geeft vorm aan de leefomgeving. Als er van te voren goed is nagedacht over hoe iets er uit moet komen te zien, kan het eindresultaat ervoor zorgen dat de ruimte optimaal functioneert en dat het een sfeervol geheel is waar mensen zich op hun gemak voelen. Of het nu gaat om particuliere of openbare ruimtes, een interieurarchitect kan zorgen voor een bijzonder eindresultaat. Vroeger werd de interieurarchitect pas ingeschakeld nadat de architect het gebouw had ontworpen. Nu wordt meer en meer ontwerp van gebouw en inrichting gecombineerd. Dat zorgt voor meer eenheid. Door middel van tekeningen maakt de interieurarchitect de plannen duidelijk; plattegronden, doorsneden, maquettes en 3d visualisaties helpen een helder beeld te scheppen voor de opdrachtgever en de uitvoerende. In Nederland is de titel interieurarchitect beschermd. lees meer
 

woonsfeer

Interieurinrichting - zelf doen of advies vragen ?

Het interieur inrichten zorgt altijd voor twijfels en vragen, Interieurinrichting staat nooit stil, maar is altijd in beweging, er zijn zoveel stijlen, trends, kleuren en zoveel stijlen qua design: een interieuradvies is niet overbodig om de inrichting van uw huis harmonieus en mooi op elkaar af te stemmen. Een goede keuze voor de juiste woontrend is: balans, welzijn, rust, comfort en symmetrie. Een stijl moet terug te vinden zijn in de hele woning voor harmonie. Misschien is het voor u handig eens een Interieurstylist(e) raad te plegen, dan wel in te schakelen.Met behulp van een interieurstylist(e) bij uw interieurinrichting ontstaat een interieur die uw persoonlijkheid uitstraalt. Bij een stijlvolle inrichting passen bewoner en huis helemaal bijelkaar. De persoonlijkheid van u als bewoner is te zien aan de inrichting. De combinatie van het interieuradvies en de interieurstyling leidt zodoende tot een unieke uitstraling van uw interieur en dat is pas smaakvol. lees meer

Uw huis en interieur
 

Huis en interieur vinden we allen belangrijk. Het is toch heerlijk zo te wonen dat u zich comfortabel in uw eigen huis voelt. We zijn steeds minder beperkt waar het gaat om trends in wonen en interieur. Vele woonstijlen zijn mogelijk, het gaat er vandaag de dag vooral om dat u lekker en comfortabel woont in een huis waarvan het interieur en de woonstijl bij uw eigen persoonlijkheid past. Dit kan druk zijn, met felle kleuren. Maar een rustiek interieur met een luxe uitstraling is evengoed de trend.Bij wonen werd in eerste instantie voornamelijk gedacht aan trends in de woonkamer, tegenwoordig wil men ook een trendy keuken, badkamer en slaapkamer. Deze trend bestaat alweer een aantal jaren, dat het interieur in huis overal stijlvol en trendy moet zijn en niet alleen in de woonkamer. Ons interieur is sterk aan trends onderhevig. Veel stijlen en trends in interieur zijn in de loop der jaren de revue al gepasseerd: van een oranje/bruin/paars interieur (met vťťl plastic), een grijs/zwart/rood interieur , naar een grenen en oud roze/mintgroen interieur in de afgelopen jaren. Met belangstelling volgen wij dan ook de trends voor de komende jaren bij uw interieurinrichting.

Huis verhuren via 123Wonen

 

 

 

Verlichting in uw interieur:

Hoe zorgt u voor een sfeervolle verlichting?

Licht speelt in ons leven een belangrijke rol zonder dat wij ons daarvan altijd bewust zijn. Niet alleen in uw interieur, wat dacht u van de natuur, immers zonder licht is er geen leven en groei mogelijk.

Zoals reeds opgemerkt is om het interieur van een woning maximaal tot zijn recht te laten komen, de keuze van de juiste verlichting van groot belang. Dit bepaald in belangrijke mate de sfeer. Dit geldt niet alleen voor de huiskamer maar natuurlijk ook voor de andere leefruimtes zoals de keuken, badkamer, slaapkamer en andere werkruimtes in de woning.
lees meer

 

 

De Meutter is specialist in design verlichting.De perfecte design lamp die elk facet van uw huis extra tot zijn recht laat komen? Vraag advies aan de gespecialiseerde elektriciens. Met een ruim aanbod aan design verlichting vindt u bij DMLights.nl zeker wat u zoekt. Er is een ruime keuze uit verschillende merken en modellen. DMLights.nl garandeert de laagste prijs.
klik hieronder op logo voor de mooiste designlampen:

dmLights.nl: verlichting en lampen

 

 

Hypotheek aftrek eigen woning

De overheid verandert de regels voor hypotheken, zodat minder woningbezitters in financiŽle problemen komen.
De belangrijkste veranderingen voor 2015 op een rij:
Maximale hypotheek afhankelijk van waarde woning:
U kunt in 2015 een hypotheek afsluiten tot 103% van de waarde van uw koophuis (inclusief 2% overdrachtsbelasting). Dit heet de Loan-to-Value. Loan-to-Value is de verhouding tussen de hoogte van de lening en de waarde van het huis.
Wijziging hypotheekrenteaftrek 4e schijf:
De maximale hypotheekrenteaftrek in de hoogste belastingschijf gaat jaarlijks met een half procent omlaag. Voor 2015 betekent dit dat het maximale belastingtarief waartegen hypotheekrente kan worden afgetrokken, daalt van 51,5% naar 51,0%.
Hogere lening mogelijk bij energiebesparende maatregelen:
Een hogere hypotheek blijft wel mogelijk als u energiebesparende maatregelen wilt meefinancieren. Zoals dakisolatie, energiezuinige kozijnen en deuren en zonneboilers. De extra ruimte hiervoor gaat in 2015 omhoog van € 8.000 naar € 9.000. Het hypotheekbedrag dat eigenaren van een 'nul op de meter'-woning extra kunnen lenen wordt in 2015 verhoogd van € 13.500 naar € 25.000.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERIEURNIEUWS

Nationale Interieurbank interieur nieuws. Alles wat u over uw interieur wilt weten hebben wij reeds gevonden en vindt u op onze interieur nieuws pagina.

Interieur nieuws

 

 

INTERIEUR EN KLEUR

Bij het samenstellen van het interieur is de kleurstelling een vaak miskende en moeilijk onderdeel, maar in de ogen van de redactie onlosmakelijk verbonden met de sfeer van uw interieur en zeker een van de belangrijkste onderdelen. Als het jaar nog maar net is begonnen maken de ontwerpers, stylisten en interieurprofessionals zich al weer druk over de kleuren die volgend jaar onze woning gaan bepalen.

lees meer: Kleur in interieur

 

 

INTERIEURSTYLIST(E)

Een interieurstylist(e) is opgeleid op het gebied van interieurinrichting, volgt de woontrends en denkt dus aan details en grote lijnen in uw interieur waar u zelf bij de inrichting van je huis niet aan zou denken. Natuurlijk zijn we best in staat om onze woning smaakvol en stijlvol in te richten en hebben we tegenwoordig heel veel hulpbronnen zoals Internet, woonbladen en woonprogramma's op televisie. Een interieurstylist(e) echter is deskundig en onderzoekt, analyseert en integreert uw wensen in de inrichting van uw woning en een goede interieurstyling weerspiegelt uw persoonlijkheid.

Interieur styling

 

KEUKENS

Op onze keuken pagina’s vindt u informatie over keukens, de inrichting van keukens, keuken ontwerp, keukenapparatuur, de meest bekende keukenmerken, keukeninbouwapparatuur, keukenaccessoires en aanrechtbladen met actuele keuken sites, keukens informatie, keukenshowrooms,keukenaanbieders en Keukenproducenten.

 

onze hoofdpagina over keukens - Keukens

Informatie keukenapparatuur  - Keukenapparatuur

stappenplan keukenontwerpen  - Stappenplan

informatie keukenaccessoires - Keukenaccessoires

het laatste keukennieuws        - Keukennieuws

zoek een keukenshowroom   - Keukenshowrooms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAMINAAT EN PARKET

Op onze laminaat en parket pagina’s vindt u informatie over laminaatvloeren en ook parketvloeren. Laminaatmerken, parketmerken, laminaatleggen, parketleggen, plus een uitgebreide presentatie van de meest bekende producenten. Zo zijn er o.m. pagina;s voor Quickstep, Berryalloc, Meister, Parador en Moderna laminaatvloeren. Ook kunt u gemakkelijk een verkoper bij u in de buurt vinden op de provinciepagina’s.

 

 

 

Bent u op zoek naar interieur- en woninginrichting zaken

Interieur- en woninginrichting per provincie

Bent u op zoek naar een keukenzaak

Keukenshowrooms per provincie

Bent u op zoek naar een laminaat en parketzaak

Laminaat- en parketshowrooms per provincie

Bent u op zoek naar een tapijtzaak

Tapijtshowrooms per provincie

Bent u op zoek naar een meubelboulevard

Meubelboulevards in Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookies: onze site functioneert niet zonder cookies. Door verder gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. lees hier ons privacy & cookies beleid.

 

 

Page Rank

 

 

 

 

 

 

Van Nationaleinterieurbank maken eveneens deel uit onze onafhankelijke vloerensite www.vloerboer.nl, onze site over keukenbladen www.keukenbladen.nl en onze site over natuursteen www.natuursteenbladen.nl.

 

 

copyright Nationale Interieur Bank 2005-2015

Uw link op deze pagina ?:

 

 

Op onze site vindt u ook een keur aan bedrijfspresentaties:

Bruynzeel Keukens

Reda Solar

Your Floor

 

 

 

Leuke interieuraanbiedingen

 

 

 

 

TAPIJT EN KARPETTEN

Xcarpets.nl

 

 

HOMESTYLING

 

 

 

 

KEUKENS

 

Keukenglas.nl

 

 

 

keukenmarkt

 

 

 

 

 

 

 

KEUKENACCESSOIRES

 

Keukenaccessoiresshop

 

 

iNTERIEURARCHITECTEN

 

Desmedt Cocooning interieurarchitect

 

VLOEREN

 

 

logo onlineparketshop

De Online Parketshop

Voordeel laminaatvloeren

M2vloeren

MEER RENDEMENT WEBSITE

 

 

 

 

[Interieur] [Blogs Interieur & wonen] [Energie] [interieur aanbiedingen] [Interieur nieuws] [Bedrijfspagina's] [Startpagina] [Contact] [Interieurzaken] [Keukenzaken] [Parket en Laminaat] [Tapijtzaken] [Woonboulevard(s)] [Interieuradvies] [Interieurarchitect] [Interieur beurzen] [Interieurdesigners] [Interieur en kleur] [InterieurideeŽn] [Interieurlinks] [Interieurverlichting] [Keukens] [Laminaat en Parket] [Tapijt] [Verkoopstyling] [ADVERTEREN] [Linkpartners] [Disclaimer en privacy] [VACATURES]