DUURZAME ENERGIE

 

Energieakkoord 2013 voor duurzame groei.
In september 2013 sloten meer dan 40 organisaties het Energieakkoord voor duurzame groei. Naar aanleiding daarvan is de SER-commissie Borging Energieakkoord (BEA) ingesteld die wordt gevormd door vertegenwoordigers van alle partijen die het Energieakkoord hebben ondertekend. De commissie staat onder leiding van Ed Nijpels en houdt de voortgang van de uitvoering van het Energieakkoord in het oog.

 

 

 

 

Werkt u ook mee aan een toekomst zonder vervuilende fossiele brandstoffen, levensgevaarlijk kernafval en desastreuze klimaatverandering ? Dit is echt mogelijk. !

Door ook een overstap te maken naar schone energiebronnen, zoals zon, wind, water en schone biomassa kunt u hier aan meewerken. En door een slimmer gebruik te maken van onze energie , waardoor we minder nodig hebben helpt u dit proces te bevorderen

 

Zonnepanelen, Windmolenparken, alhoewel nog vaak wordt gestuit op weerstand , zijn we er toch al lang aan gewend, de afgelopen tijd zijn zonnepanelen en windmolenparken een vast onderdeel van ons straatbeeld geworden En natuurlijk niet onterecht, want gelukkig is zonne- en windenergie algemeen bekend, maar vooral erkent als dť vorm van duurzame energie .

 

 

 

 

 

 

Een goede definitie voor duurzame energie vinden wij:
Duurzame energie is energie waarover wij onbeperkte tijd kunnen beschikken en waarbij door de toepassingen ervan het leefmilieu voor toekomstige generaties niet worden benadeeld.

 

 

ZONNEENERGIEPARK IN AMERIKA

Voorbeeld van een groot Amerikaans park zonne panelen in de woestiijn

 

 

 

 

 

Een zeer effectieve manier om de energie van de zon om te zetten naar een bruikbare energie, is door middel van zonnepanelen en zonneboilers. Ondanks dat de zon in Nederland niet altijd schijnt, zijn de huidige zonnepanelen der mate ontwikkeld dat de aanschaf zeker rendabel is. Deze technieken besparen u veel energiekosten en belasten het milieu minder.

 

 

natiionaleinterieurbank.nl - zonne energie paneelopstelling

 

 

Windenergie

Zeg nu zelf, we leven in een land met een windering klimaat en krijgen het helemaal gratis, windparken kunnen Nederland daarom voor een belangrijk deel ons voorzien van schone, onuitputtelijke energie. De productie van een windturbine kost energie, maar het rendement is veel hoger dan bij een kolen- of kerncentrale. Ook wij begrijpen, dat het niet altijd even leuk is om deze in je achtertuin te krijgen, maar ons land heeft voldoende ruimte en mogelijkheden, dus zullen overheden en provincies kritisch met het aanwijzen van plaatsen moeten omgaan.

En natuurlijk rust op ons de plicht om ook voor ons nageslacht een leefbaar milieu achter te laten. 
 

Nationaleinterieurbank.nl - Windmolenpark

 

 

 

 

 

 

Van Nationaleinterieurbank maken eveneens deel uit onze onafhankelijke vloerensite www.vloerboer.nl, onze site over keukenbladen www.keukenbladen.nl en onze site over natuursteen www.natuursteenbladen.nl.

 

copyright Nationale Interieur Bank 2005-2015

like ons op facebook

Leveranciers van zonne panelen Groningen

 

Zonne panelen Groningen

Zonne energie Groningen

Techn. bureau Bakker - ‘t Zandt

 

Leveranciers zonne panelen Friesland

 

Zonne panelen Friesland

 

Leveranciers van zonne panelen Drenthe

 

Zonne panelen Drenthe

Reda Solar - Hoogeveen

Leveranciers van zonne panelen Overijssel

 

Zonne panelen Overijssel

 

Leveranciers van zonne panelen Gelderland

 

Zonne panelen Gelderland

 

Leveranciers van zonne panelen Flevoland

 

Zonne panelen Flevoland

 

Leveranciers van zonne panelen Noord Holland

 

Zonne panelen Noord Holland

 

Leveranciers van zonne panelen Zuid Holland

 

Zonne panelen Zuid Holland

 

Leveranciers van zonne panelen Zeeland

 

Zonne panelen Zeeland

 

Leveranciers van zonne panelen Noord Brabant

 

Zonne panelen Noord Brabant

 

Leveranciers van zonne panelen Limburg

 

Zonne panelen Limburg

 

Leveranciers van zonne panelen BelgiŽ

 

 

 

Zonne panelen - beste prijs

 

Goedkope energie

 

 

Energieprijzen

 

Zonne panelen - beste koop

 

 

 

Zonne panelen - beste keus

 

 

Energieprijzen vergelijken

 

Meer info op deze website

 

Energieakkoord 2013

 

Greenpeace

 

 

[Interieur] [Blogs Interieur & wonen] [Energie] [interieur aanbiedingen] [Interieur nieuws] [Bedrijfspagina's] [Startpagina] [Contact] [Interieurzaken] [Keukenzaken] [Parket en Laminaat] [Tapijtzaken] [Woonboulevard(s)] [Interieuradvies] [Interieurarchitect] [Interieur beurzen] [Interieurdesigners] [Interieur en kleur] [InterieurideeŽn] [Interieurlinks] [Interieurverlichting] [Keukens] [Laminaat en Parket] [Tapijt] [Verkoopstyling] [ADVERTEREN] [Linkpartners] [Disclaimer en privacy] [VACATURES]