Interieuradvies

 

 

 

 

Heeft u ook dat gevoel ? Ik wil een nieuwe beleving van mijn interieur ? U heeft wel ideeŽn maar nog niet concreet ? Denk dan eens aan de hulp inroepen van een professional, een interieuradviseur ! Gun uzelf een professionele stylist die van uw huis weer UW thuis maakt!

Een interieur bestaat uit verschillende componenten. Zorgvuldig geselecteerde materialen, meubels, kleuren en accessoires, vormen de kern van een interieuradvies. Met veel aandacht voor bestaande interieurelementen, geeft U uw woonomgeving een karakter dat nauw aansluit op uw woonwensen.

Een goede balans tussen indeling, kleur, licht en materiaal zorgt voor een interieur waar het goed wonen of werken is.

Onder aan deze pagina vindt u snel een interieurstylist bij U in de buurt ! Daarnaast vind je op onze website leuke interieurtips en de laatste interieurtrends!

Voor het visualiseren van ideeŽn kunt U gebruik maken van foto's, kleurstalen en schetsen. Tip: Combineer producten van verschillende leveranciers en producenten.

 

 

 

 

 

 

 

Steeds meer mensen oriŽnteren zich tegenwoordig eerst op het internet en maken achter de computer een voorselectie van hun favoriete interieur, waarbij zij veelal gebruik maken van informatie van producenten, maar vooral ook van de informatie van interieur adviseurs en stylisten. Onderscheid door een perfecte presentatie maakt uw website daarom heel erg belangrijk. Een goede eerste indruk verhoogt de interesse voor uw interieuradvies of styling in belangrijke mate.

De interieur inrichting van een woning is meestal een emotionele beslissing. Dus als U werkzaam bent als interieuradviseur of stylist dient u een positief gevoel te creŽeren bij potentiŽle klanten en dan zijn de kosten van uw advies lang niet altijd het belangrijkste meer. Want mensen hebben een huis gekocht voor de volgende fase in hun leven en zoeken een goede balans voor de invulling van hun woonwensen.

Prettig wonen in een interieur dat bij U past is een waardevol bezit. Maar het kost u vaak wel de nodige tijd en aandacht om tot zo’n fijne manier van wonen te komen. U moet dus goed nadenken over de vragen die U heeft over het interieur. Neem bijvoorbeeld eerst eens foto’s van de ruimte waar het om gaat. Omdat gebrek aan tijd vaak een rol speelt kunt u ook kiezen voor een online interieuradvies. Wilt u persoonlijk contact maak dan een middag of avond vrij voor een interieurstylist bij u aan huis. Deze zijn gespecialiseerd in het geven van een interieuradvies.
 

Een interieur adviseur - stylist biedt creatieve ideeŽn voor uw interieur waar u zelf niet de juiste oplossingen voor heeft kunnen vinden. Met een goed advies kunt u gemakkelijk en snel keuzes maken die precies bij uw interieur passen. Dit voorkomt vooral miskopen en bespaart u veel tijd.

Vakopleiding Interieurstyling

Een interieurstylist creŽert en transformeert in een ruimte met zijn expertise een passend interieur voor de bewoners of gebruikers. Hij gebruikt hiervoor zijn creativiteit en kijkt hiervoor naar de persoonlijkheid, de smaak en de stijl van de bewoners of gebruikers. Hieraan voorafgaand bepaalt de interieurstylist de passende en geschikte huisstijl. Binnen deze stijl worden alle andere keuzes voor de aankleding en inrichting van de ruimte op elkaar afgestemd en vertaald in een plan voor de uitvoering ervan. Hierdoor ontstaat er een verfrissend, origineel, harmonieus en persoonlijk interieur.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEROEPSORGANISATIES

INTERESSANTE LINKS

 

INTERIEURACADEMIE

HOE DOE IK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERIEURADVIES GRONINGEN

INTERIEURADVIES FRIESLAND

INTERIEURADVIES DRENTHE

Adrianne van Dijken interieuradvies

Sigrid Medema

Ammarens woondesign

Stijlzinnig interieuradvies

Woonstyl Interieuradvies - Sneek

Woonwarenhuis Pleijsier

Buro binnenhuis.nl interieurstyling

 

Marcella Vermeer

Knapdesign

 

Wiechers woon en interieuradvies

Leef Interieuradvies

 

Styling for all interieurstyling

 

 

 

 

 

 

INTERIEURADVIES OVERIJSSEL

INTERIEURADVIES GELDERLAND

INTERIEURADVIES FLEVOLAND

Silva Style interieuradvies - Zwolle

Theodoor

Stylingadvies

 

Maison Belle - Apeldoorn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERIEURADVIES UTRECHT

INTERIEURADVIES NOORD HOLLAND

INTERIEURADVIES ZUID HOLLAND

 

Styling & Co

Lifestyle Interiors

 

In2style - Aalsmeer

De Woonstyliste - Gouda

 

Moos interieurontwerp - Haarlem

 

 

 

 

 

 

 

INTERIEURADVIES ZEELAND

INTERIEURADVIES NOORD BRABANT

INTERIEURADVIES LIMBURG

Suus& Sold - Middelburg

Binnen! interieur - Tilburg

 

 

Ge-Woon Interieur Advies - Best

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERIEURADVIES BELGIň

 

 

 

 

 

Desmedt Cocooning interieurarchitect

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Nationaleinterieurbank maken eveneens deel uit onze onafhankelijke vloerensite www.vloerboer.nl, onze site over keukenbladen www.keukenbladen.nl en onze site over natuursteen www.natuursteenbladen.nl.

 

copyright Nationale Interieur Bank 2004-2015

[Interieur] [Blogs Interieur & wonen] [Energie] [interieur aanbiedingen] [Interieur nieuws] [Bedrijfspagina's] [Startpagina] [Contact] [Interieurzaken] [Keukenzaken] [Parket en Laminaat] [Tapijtzaken] [Woonboulevard(s)] [Interieuradvies] [Interieurarchitect] [Interieur beurzen] [Interieurdesigners] [Interieur en kleur] [InterieurideeŽn] [Interieurlinks] [Interieurverlichting] [Keukens] [Laminaat en Parket] [Tapijt] [Verkoopstyling] [ADVERTEREN] [Linkpartners] [Disclaimer en privacy] [VACATURES]