INTERIEUR DESIGNERS

 

 

 

 

 

 

 

 

Een interieurdesigner is een vakkundige intermediair tussen klant(en) en de uitvoerder/aannemer van een project. Hij heeft in overleg met de klant naar zijn/haar wensen het nieuwe interieurontwerp gemaakt. Natuurlijk is het belangrijk om dit ontwerp zo goed mogelijk te laten uitvoeren om teleurstelling bij de opdrachtgever te voorkomen. Aangezien ook creatieve mensen als interieurdesigner met commercie in aanraking komen zit er ook een verkooptraining in de beroepsopleiding voor interieurdesign. Want klanten moeten natuurlijk wel voor je interieurontwerp kiezen.

 

 

 

 

 

 

logo

omschrijving

website

 

 

 

ARCO LOGO

Passie voor materiaal, product en proces tekent de stijl van Arco waar nodig met de nieuwste computergestuurde technieken en met de hand waar het ontwerp dat vraagt. Het ambacht van de meubelmakerij wordt door onze vakmensen in al haar facetten in ere gehouden. In een wereld van trends van de dag geloven wij in keuzes van individuen. Elk meubel wordt op bestelling geproduceerd in de houtsoort, de kleur en lakafwerking die u verkiest. Zo krijgt elk meubel zijn eigen gezicht, zijn eigen verhaal.

ARCO

 

 

 

logo_theodoor_interieur_ontwerp

Theodoor Interior Design, staat voor apart, uniek en uitdagend ontwerp. Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven. Een compleet interieur ontwerp kan ik voor u verzorgen, maar ook ontwerp ik individueel op persoonlijke wensen afgestemde meubelen voor u!

THEODOOR

 

 

 

INDEO

Indeo interieur is een klein bedrijf met ruime ervaring (sinds '62 gevestigd in het centrum van Eindhoven) in het ontwerpen en vervaardigen van meubels tot complete interieurs in het luxe segment, alles exact op maat, naar en volgens UW wensen.
Onze klantenkring bestaat uit mensen die kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en passende oplossingen bij de inrichting van hun bedrijf of woning. Een doordacht ontworpen meubel op maat geeft veel meerwaarde boven een productiemeubel; in plaats van een aanvulling wordt het een tijdloos verlengstuk van een interieur.
Wij wensen u veel plezier tijdens het bekijken van deze site, en hopen dat u op deze manier een duidelijke indruk krijgt wat wij zoal creŽren.

INDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner ID

U heeft een woonwens of uw wilt iets veranderen aan uw interieur? Gaat het om het inrichten van een totaal nieuw interieur of het herindelen van bestaande ruimten? Het sfeer bepalen van de ruimte of het ontwerpen van een maatwerk-meubel of interieur?
U wilt graag dat er iemand langskomt die u hierbij komt helpen. Het liefst iemand die er verstand van heeft. Dat kan. [ID] Interieur Design biedt u interieuradvies op maat, U krijgt een duidelijk verhaal met veel bruikbare adviezen waar u wat aan heeft.
Interieuradvies bij u thuis, Workshops, Tips & Advies, Verkoopstyling, Woonshoppen... vraag naar de mogelijkheden voor uw interieuradvies op maat. Uiteraard hoeft u het intakegesprek niet te betalen.

ID DESIGN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Nationaleinterieurbank maken eveneens deel uit onze onafhankelijke vloerensite www.vloerboer.nl, onze site over keukenbladen www.keukenbladen.nl en onze site over natuursteen www.natuursteenbladen.nl.

 

 

 

copyright Nationale Interieur Bank 2004-2015

[Interieur] [Blogs Interieur & wonen] [Energie] [interieur aanbiedingen] [Interieur nieuws] [Bedrijfspagina's] [Startpagina] [Contact] [Interieurzaken] [Keukenzaken] [Parket en Laminaat] [Tapijtzaken] [Woonboulevard(s)] [Interieuradvies] [Interieurarchitect] [Interieur beurzen] [Interieurdesigners] [Interieur en kleur] [InterieurideeŽn] [Interieurlinks] [Interieurverlichting] [Keukens] [Laminaat en Parket] [Tapijt] [Verkoopstyling] [ADVERTEREN] [Linkpartners] [Disclaimer en privacy] [VACATURES]