reda

Reda Solar

logo reda solarUw partner uit Hoogeveen op het gebied van Zonnepanelen

 

 

Profiteer met Reda Solar van gratis zonne-energie.
De zon is een onuitputtelijke bron van gratis energie. Reda Solar biedt diverse innovatieve oplossingen om optimaal van deze energie te profiteren en de stap naar duurzaamheid en energiebesparing te maken. Zowel voor bedrijven als particulieren. De zonnepanelen zetten het zonlicht direct om in elektriciteit. U bespaart fors op de energierekening ťn u draagt bij aan een beter milieu.

 

Kwaliteit staat bij ons hoog aangeschreven. Een zonnestroomsysteem is een installatie welke lange tijd probleemloos moet functioneren en waarbij de diverse onderdelen op elkaar afgestemd zijn. Daarom werken wij uitsluitend met fabrikanten die kwaliteitsprodukten maken.

 

 

reda solar zonnepanelen particulieren

Zonnepanelen voor particulieren

De energieprijzen worden met name voor particuliere huishoudens een steeds groter onderdeel van de vaste lasten. U heeft waarschijnlijk ook wel ondervonden dat die spaarlampjes niet zoveel uitmaken op de jaarafrekening van uw huishouden. Daarbij komt nog dat deze prijzen jaarlijks worden geÔndexeerd met gemiddeld 7%! Juist daarom is het voor particulieren erg aantrekkelijk om nu tot aanschaf van zonnepanelen over te gaan.
lees meer
 

 

 

 

reda solar zonnepanelen bedrijven

Zonnepanelen voor bedrijven

Voor bedrijven wordt het steeds aantrekkelijker om zonnepanelen aan te schaffen. Bepaalde situaties, zoals bijvoorbeeld een eenmanszaak met hoge winst en relatief laag verbruik, kunnen ervoor zorgen dat er een erg korte economische terugverdientijd van 2 tot 5 jaar met een zeer hoog rendement te realiseren valt.
 lees meer

 

 

Algemeen;
Reda Solar levert alleen systemen van topkwaliteit en onze zonnepanelen en omvormers behoren tot de top van de markt. U krijgt garantie op het gehele systeem, de zonnepanelen, de omvormer, het montagesysteem en natuurlijk de bekabeling. Reda Solar is uw enige aanspreekpunt en zorgt voor een probleemloze werking gedurende de levensduur van uw zonnepanelen installatie.

Onze werkwijze is als volgt:

Tijdens een vrijblijvende afspraak voeren wij voor u een inventarisatie uit voor wat betreft uw wensen, de mogelijkheden, uw stroomverbruik, de ligging van het pand, dakhelling, constructie en montage van het systeem. Na de kennismaking ontvangt u van ons schriftelijk een offerte specifiek gericht op uw situatie.
Ook adviseren wij u over eventuele subsidiemogelijkheden op landelijk of provinciaal niveau.
Indien u akkoord gaat en wij de opdrachtbevestiging van u terug hebben ontvangen kan het project worden gestart.
Wij stemmen de installatie met u af voor uw zonnestroomsysteem. Dit kan afhankelijk van een aantal factoren variŽren van 1 tot meerdere dagen.
Na het in werking stellen van de installatie worden een aantal testen uitgevoerd m.b.t. de werking en beveiliging van uw installatie en zal de installatie worden opgeleverd door ons.
Afhankelijk van de gekozen componenten en service opties kunnen wij voor u de installatie op afstand monitoren en eventuele storingen voor u verhelpen.
Reda Solar B.V. uw partner op het gebied van duurzame zonnestroomsystemen.

 

 

Wilt u precies weten wat u met zonnepanelen kunt besparen? Controleer het direct met de door ons ontwikkelde calculator. In tegenstelling tot veel andere calculators houdt deze calculator ook rekening met de stijging van de stroomprijs en de opbrengstverliezen in de toekomst. klik HIER voor calculator

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reda Solar

Adres
Karper 13
7908 WX Hoogeveen
Drenthe
Nederland

Telefoon      +31(0)528 746012
Telefax         +31(0)848 670998

 

bezoek onze website

 

 

 

 

 

 

 

Van Nationaleinterieurbank maken eveneens deel uit onze onafhankelijke vloerensite www.vloerboer.nl, onze site over keukenbladen www.keukenbladen.nl en onze site over natuursteen www.natuursteenbladen.nl.

 

 

copyright Nationale Interieur Bank 2005-2015

[Interieur] [Blogs Interieur & wonen] [Energie] [interieur aanbiedingen] [Interieur nieuws] [Bedrijfspagina's] [BRUYNZEEL KEUKENS] [REDA SOLAR] [YOUR FLOOR] [Startpagina] [Contact] [Interieurzaken] [Keukenzaken] [Parket en Laminaat] [Tapijtzaken] [Woonboulevard(s)] [Interieuradvies] [Interieurarchitect] [Interieur beurzen] [Interieurdesigners] [Interieur en kleur] [InterieurideeŽn] [Interieurlinks] [Interieurverlichting] [Keukens] [Laminaat en Parket] [Tapijt] [Verkoopstyling] [ADVERTEREN] [Linkpartners] [Disclaimer en privacy] [VACATURES]