Verkoopstyling

Verkoopstyling houdt in te koop staande huizen dusdanig professioneel aan te passen dat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kunnen worden verkocht tegen de best mogelijke prijs.

In Amerika is verkoopstyling heel normaal, maar ook Nederlandse makelaars en huiseigenaren hebben het ontdekt. Volgens Landelijk onderzoek worden woningen die verkoopklaar zijn gemaakt 85 procent sneller verkocht. De uitdaging? Met weinig middelen een groot effect creŽren.

 

 

 

 

 

 

Steeds meer potentiŽle huizenkopers oriŽnteren zich tegenwoordig eerst op het internet en maken achter de computer een voorselectie van hun favoriete woningen. Onderscheid door een perfecte presentatie is daarom heel erg belangrijk. Een goede eerste indruk verhoogt de interesse voor uw woning in belangrijke mate.

De aankoop van een huis is een emotionele beslissing. Dus als U uw huis wilt verkopen en U kunt zorgen dat het huis aan bijna alle punten voldoet en een positief gevoel weet te creŽeren bij potentiŽle kopers, dan is de vraagprijs lang niet altijd het belangrijkste meer. Want mensen kopen uw huis voor de volgende fase in hun leven. En dan is een paar duizend euro niet het allerbelangrijkste. Een succesvolle verkoop vraagt een volle 100% aan voorbereiding bij uw huis op orde brengen middels verkoopstyling. Het is bewezen dat € 500 investeren in een goede presentatie sneller een huis doet verkopen, dan de vraagprijs met € 5.000 te verlagen.
 

Bij taxatie van een woning door een makelaar staat standaard in het taxatierapport of een huis goed onderhouden is. Natuurlijk zal de makelaar dit goed doen. Maar een makelaar beoordeelt in dat geval de technische staat van de woning, niet de presentatie daarvan. Een makelaar kijkt bijvoorbeeld of het keurig geschilderd is of netjes behangen. Maar niet of het de ‘juiste’ kleur is.
Een makelaar beoordeelt bijvoorbeeld ook of een huis opgeruimd is. Maar dat betekent niet dat het huis zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd. En met alleen een bos bloemen op tafel red je het vandaag de dag ook niet meer. Voor verkoopstyling gaat u naar een specialist. Er zijn reeds veel makelaarskantoren die met interieur- en verkoopstylisten samenwerken.
 

CNVV

Het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten van House of KIKI (CNVV) biedt, particuliere huiseigenaren, makelaars, woningcorporaties, hypotheekverstrekkers, banken en notarissen de mogelijkheid in contact te komen met een gecertificeerd House of KIKI verkoopstylist. Het CNVV geniet landelijke naamsbekendheid en speelt, middels een uniek concept, in op de behoefte van personen of instanties die woningen in de verkoop hebben staan; namelijk middels een snelle aanpak (en relatief laag budget) een te koop staande woning verkoopklaar maken, zodat deze tegen de hoogste prijs, binnen relatief korte tijd, verkocht kan worden.

Een House of KIKI verkoopstylist is specialist in het optimaal presenteren van een woning en zal, in tegenstelling tot traditionele verkoopstylisten die enkel advies geven, daadwerkelijk DIRECT aan de slag gaan in een te koop staande woning en deze na de restyling fotograferen! Hierdoor kan de woning binnen gemiddeld twee dagen optimaal gepresenteerd worden op o.a. Funda. Verkoopstylisten opgeleid door House of KIKI zijn gecertificeerd en staan voor kwaliteit, efficiŽntie en continuÔteit.

Wat kost het?

Een compleet interieur, inclusief meubelen, accessoires, verkoopstyling en vervoerskosten, kost al snel een paar duizend euro ( bijvoorbeeld 2.250,- bij House of KIKI). Minder omvangrijke klussen zijn uiteraard goedkoper. Met een budget van 500,- kan een stylist ook al heel wat bereiken. Goedkoopst is natuurlijk alleen een advies, de uitvoering kunnen bewoners dan zelf doen. Veel stylisten hebben ‘abonnementen’ of staffelkortingen voor makelaarskantoren. Alle woningen die een kantoor in de verkoop heeft, worden dan verkoopklaar gemaakt waardoor de prijs per woning flink naar beneden kan.

 

 

 

 

 

 

 

 

BEROEPSORGANISATIES

INTERESSANTE LINKS

VERKOOPSTYLING ALGEMEEN

CNVV

HOE DOE IK

WIKIPEDIA VERKOOPSTYLING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERKOOPSTYLING
GRONINGEN

VERKOOPSTYLING
FRIESLAND

VERKOOPSTYLING
DRENTHE

STUDIO PID

BVR INTERIORS

MARCELLA VERMEER

HILDE VENEMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERKOOPSTYLING
OVERIJSSEL

VERKOOPSTYLING
GELDERLAND

VERKOOPSTYLING
FLEVOLAND

WIL BRAND

UCEDA INTERIEURS

BROEKHUIS STYLING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERKOOPSTYLING
UTRECHT

VERKOOPSTYLING
NOORD HOLLAND

VERKOOPSTYLING
ZUID HOLLAND

 

HELDER VERKOOPSTYLING

LILA HOME RESTYLING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERKOOPSTYLING
ZEELAND

VERKOOPSTYLING
NOORD BRABANT

VERKOOPSTYLING
LIMBURG

 

INGRID BLOM VERKOOPSTYLING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Nationaleinterieurbank maken eveneens deel uit onze onafhankelijke vloerensite www.vloerboer.nl, onze site over keukenbladen www.keukenbladen.nl en onze site over natuursteen www.natuursteenbladen.nl.

 

copyright Nationale Interieur Bank 2004-2015

[Interieur] [Blogs Interieur & wonen] [Energie] [interieur aanbiedingen] [Interieur nieuws] [Bedrijfspagina's] [Startpagina] [Contact] [Interieurzaken] [Keukenzaken] [Parket en Laminaat] [Tapijtzaken] [Woonboulevard(s)] [Interieuradvies] [Interieurarchitect] [Interieur beurzen] [Interieurdesigners] [Interieur en kleur] [InterieurideeŽn] [Interieurlinks] [Interieurverlichting] [Keukens] [Laminaat en Parket] [Tapijt] [Verkoopstyling] [STUDIO PID] [ADVERTEREN] [Linkpartners] [Disclaimer en privacy] [VACATURES]